Winkelwagentje

Wordt u in het dagelijks leven gehinderd door rugklachten? Knap'man Compressiekleding kan uw rugklachten helpen verminderen en helpen de (werk)dag beter door te komen.

Unieke Werking:
Knap'man Compressiekleding wordt gezien als de allernieuwste generatie corrigerende kleding. De werking is uniek en zeer functioneel. Ten opzichte van andere shapewear merken, levert Knap'man een unieke compressiewaarde, waardoor de figuur- en houdingcorrigerende en (spier)stabiliserende werking wordt vergroot. Dankzij deze corrigerende en stabiliserende werking, kan de kleding ook bijdragen aan het verminderen en voorkomen van lichamelijke klachten, zoals rugklachten.

De ingebouwde compressietechnologie in de Knap'man shirts is te vergelijken met de technologie die wordt gebruikt bij taping in de fysiotherapie.
 

April
15
Jochen Habsch - Sportarts & Expert Kinetische Taping
"De houdingsverbeterende werking valt bij Knap’man nog meer op dan bij andere merken. In de praktijk kom ik vaak pijnklachten tegen door een verkeerde houding of verkeerde belasting van het steun- en bewegingsapparaat. Hierdoor kan chro...
November
29
Gert van der Burg - Sportfysiotherapeut
"Onze patiënten meldden een duidelijke afname van vermoeidheid te ervaren van de core-regio tijdens sportactiviteit. Zij gaven aan vooral steun te voelen in de lage rug, leidend tot een beter houding. Ook de goede thermoregulatie werd als z...

Enkele eigenschappen van de Knap'man compressiekleding verder uitgelicht:

Ondersteuning (onder)rug:
De ingebouwde compressiezones in de kleding helpen het lichaam maximaal te ondersteunen. De gehele "Core" van het lichaam wordt extra gestabiliseerd.
Zowel het shirt als de short ondersteunen de (onder)rug en stabiliseren het bekken- en heupgewricht. Bovendien krijgen de spieren extra stabiliteit. U kunt hierdoor langdurig zitten of staan langer volhouden en minder last krijgen van rugklachten.

De Knap'man compressieshirts (en shorts) bieden op een aantal specifieke plekken extra ondersteuning, wat kan zorgen voor bijzondere voordelen:
 
Schouders en nek.
Stimuleert actieve houding.
Tussen de Schouderbladen.
Extra ventilatiezone.
Middenrug:
Verbetert kernstabiliteit.
Onderrug.
Stimuleert rechte rug.
Bekken- en heupgewricht.
Verbetert kernstabiliteit.

 
Actieve houding:
Rugklachten zijn vaak een gevolg van een verkeerde houding. Zowel in het dagelijks leven, op het werk, of tijdens het sporten. Knap'man compressiekleding kan deze klachten helpen verminderen en voorkomen.

Dankzij de gerichte compressiezones in de kleding, krijgt het lichaam een impuls om een correcte, actieve houding aan te nemen (rug recht en schouders naar achteren). Dit effect is vergelijkbaar met de werking van taping in de fysiotherapie. Door het verbeteren van de lichaamshouding kunnen klachten worden verminderd en blessures voorkomen.
Gerichte Compressie:
Knapman Compressiekleding bevat gepatenteerde, gerichte compressiezones, die de anatomie van het lichaam en de spieren volgen. Zo wordt er op de juiste plekken de "ultimate compression" gegeven, voor een optimale werking. In onderstaande afbeeldingen worden deze compressiezones duidelijk weergegeven.

Optimaal Draagcomfort:
Knapman Compressiekleding wordt gemaakt van het gepatenteerde MaxClima™ textiel met naadloze 3D-fabricage. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm (dankzij o.a. Shape Retention) en extra draagcomfort (dankij o.a. CoolTouch- en SoftFeel-toepassingen).
Bovendien bevat de kleding van Knap'man permanent ingebouwde zilverionen met een antibacteriële werking, tegen ongewenste geuren.
Knap'man Compressieshirts:

De Knap'man compressieshirts zijn speciaal ontwikkeld om rugklachten te helpen voorkomen. Fysiotherapeuten en sportartsen zijn nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling.

Knap'man tanktop wit
Knap'man tanktop wit
Corrigerend knap'man hemd met gerichte compressie
Knapman
€ 79,00

Knapman v-hals zwart
Knapman v-hals zwart
De nieuwe generatie corrigerend ondergoed voor mannen
Knapman
€ 89,00

Knapman Crewneck (rondhals) grijs
Knapman Crewneck (rondhals) grijs
de nieuwe generatie corrigerend ondergoed voor mannen
Knapman
€ 89,00

Knapman Invisible
Knapman Invisible
Onzichtbaar onder een overhemd door khaki kleur en extra diepe v-hals
Knapman
€ 89,00


 

shapewearformen.be © 2024    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail