Winkelwagentje
< NAAR REVIEW OVERZICHT
November
29
Gert van der Burg - Sportfysiotherapeut

"Onze patiënten meldden een duidelijke afname van vermoeidheid te ervaren van de core-regio tijdens sportactiviteit. Zij gaven aan vooral steun te voelen in de lage rug, leidend tot een beter houding. Ook de goede thermoregulatie werd als zeer positief aangegeven."

"Wij zochten al langere tijd naar compressiekleding voor gebruik tijdens sportactiviteiten, waarbij er spierbelasting optreedt in de core-regio (de combinatie van rugspieren, buikspieren en de heup-bil regio).
Onze positieve ervaring met compressietherapie voor het onderbeen en voet met compressiekousen waarbij zowel preventief alsook bij spierblessures, goede resultaten worden bereikt leidde tot deze zoektocht.
Wij hebben Knap'man kleding ingezet bij een aantal van onze patiënten die lage rugklachten hebben, waarbij de rugbelasting beperkingen meebrengt tijdens het sporten. De beoefende sporten waren golf en veldhockey.

"De motivatie om compressiekleding te dragen is vooral vanwege de verbetering van de bloedcirculatie, het geven van meer stabiliteit, een beter spieruithoudingsvermogen en minder spierpijn.
Deze effecten zijn bekend bij het dragen van compressiekousen en ik kan bevestigen dat dit ook geldt voor de compressiekleding van Knap'man."

"Hoewel in eerste instantie bij deze kleding gerefereerd wordt aan figuurcorrectie mag mijns inziens het effect op afname van rugbelasting zeker vermeld worden."

< VORIGE BERICHT Wilt u zelf een recensie schrijven... VOLGENDE BERICHT >
 

shapewearformen.be © 2024    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail