Winkelwagentje


Max KramerShapewear.nl en ShapewearForMen
bestaat 6 jaar !!


De eerste en grootste winkel gespecialiseerd in compressiekleding voor mannen bestaat nu 10 jaar !

In begin 2010, kwam Max Kramer,die  na een ongeval met wielrennen een jaar niet kon sporten en daardoor fors was gegroeid, in contact met shapewear voor mannen.


Het eerste shirtje werd gekocht in Australië. En de werking, zoals nu reeds vele tevreden gebruikers weten, was werkelijk verbluffend.

Omdat shapewear voor mannen hier nog niet bekend was hebben we in Mei 2010 onze eerste webwinkel; shapewear.nl, geopend in Nederland. Al snel volgde er meer winkels in veel Europese landen.
Door de enorme populariteit kampten we al snel met leveringsproblemen, en onze klanten klaagden dat de bestaande shapewear niet comfortabel genoeg was. Reden voor ons om over een eigen verbeterde versie na te denken. Na een jaar ontwikkeling kwam eind 2012 Knap’man beschikbaar. “De nieuwe generatie shapewear voor mannen”.
Dit geheel in Europa ontwikkeld topproduct met de nieuwste technieken en materialen. Knap’man wordt door gebruikers in heel Europa omarmd en gewaardeerd met een cijfer 8,7!

Shapewear / corrigerende kleding voor mannen is er niet alleen om er strakker uit te zien. Steeds meer mannen ontdekken de onderkleding als steun in de rug, (chauffeurs, chirurgen, tandartsen) en wordt het aanbevolen door fysiotherapeuten uit heel Europa.

Maar ook als ideale sportkleding voor o.a. wielrennen, golfen, hardlopen, paardrijden enz.,  enz.  Ook is er een special wollen ski- en schaatsshirt met rugondersteuning uitgebracht. Uitgebreid getest en excellent bevonden door professionele ski- en schaatstrainers. Lees meer...

“Steeds meer gemeengoed”. Zoals recent in een speciaal thema-artikel in de Telegraaf verscheen, wordt shapewear voor mannen steeds meer geaccepteerd. Het is dan ook onze missie om te zorgen dat elke man minimaal één shapewear shirt in de kast heeft liggen.

Ondertussen zijn onze producten wereldwijd verkrijgbaar en hebben we meer dan 15 gespecialiseerde webwinkels in heel Europa. Ook steeds meer herenmode – en ondermode winkels verkopen onze shapewear voor mannen.

Wij blijven continue werken aan de verbetering van onze producten en het ontwikkelen van producten voor specifieke doelgroepen. Of dat nu voor een beter uiterlijk, ondersteunend of sporttechnisch is.

Shaped by Knap’man

 

shapewearformen.be © 2024    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail