Winkelwagentje


Compressie is een bekend fenomeen bij duursporten zoals atletiek en schaatsen. Nu ontdekken ook profvoetballers compressie. Het biedt steun, zit comfortabel en vermindert de kans op lies- en hamstringblessures. Zowel topsporters als amateursporters zijn positief.

Recensies van topsporters en amateursporters

Victor Pálsson
(profvoetballer)

Ik heb jarenlang diverse schouderblessures gehad. Nu speel ik iedere training en iedere wedstrijd met de shorts én shirts van Knap'man. Van mijn schouder heb ik nauwelijks last meer en tijdens wedstrijden merk ik dat ik langer door kan gaan.


Rens van Eijden
(profvoetballer)

Ik speel altijd met de shorts van Knap'man en draag ze ook na de wedstrijd om mijn spieren sneller te laten herstellen. De shorts geven me een krachtig gevoel. Daarnaast zit de short ook erg lekker en word ik niet belemmerd in mijn bewegingen. 


Sjoerd Huisman
(marathonschaatser)

Kleine details kunnen grote verschillen maken in duursport. De combinatie van het shirt met de short zorgt ervoor dat ik al mijn energie in mijn bovenbenen kan stoppen.


Han Tijshen
(specialist lies- en hamstringblessures)

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen en in samenwerking met Knap'man is deze eindelijk ontwikkeld.


Richard de Bock
(atleet)

Mijn hamstrings zijn een zeer zwakke plek van mijn lichaam. Sinds ik de compressiebroek van Knap'man draag heb ik geen hamstringblessures meer gehad. Bij de eerste keer dat ik de short droeg verbeterde ik ook direct mijn persoonlijk record bij hink-stap-sprong. Ik sport niet meer zonder.


Arno Kromdijk
(hardloper)

Als startend hardloper werd ik regelmatig geconfronteerd met pijn in de onderrug. Ik sport altijd met het compressieshirt aan. Dit biedt niet alleen steun, maar ik houd het ook langer vol.


Vincent Dost
(amateurvoetballer)

Vanwege vele hamstringblessures heb ik al diverse slidingbroeken getest om het risico op nieuwe blessures te verminderen. Het werkte nauwelijks. Sinds ik Knap'man draag heb ik geen blessures meer gehad. 

 

shapewearformen.be © 2022    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail