Winkelwagentje


De compressieshorts van Knap'man zijn ontwikkeld in samenwerking met topsporters. De shorts zijn uitgebreid getest door bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten uit de topsport.

Jarenlange zoektocht
Han Tijshen, hoofd fysiotherapie bij N.E.C., gaf aan al enkele jaren op zoek te zijn naar een compressieshort, om het herstel van de bovenbeenspieren te bevorderen. Han kwam in aanraking met Max Kramer van Shapewear en uit deze samenwerking zijn de Zoned Compression Shorts van Knap'man ontstaan.


Rens van Eijden, Topvoetballer, test de nieuw Knap'man compressiebroek in SENECA te Nijmegen

Han Tijshen: Door onderzoek naar sportspecifieke behandeling en preventie van lies- en hamstringblessures was ik al jaren op zoek naar een short die zowel het spierstelsel als bekken en de lage rug kan ondersteunen. In samenwerking met Knap'man hebben wij nu dit unieke product ontwikkeld.

Max Kramer van Knap'man: De uitdaging zat er voornamelijk in om in één fabricage techniek zoveel compressie in te bouwen zonder dat het aan de voorkant, bij de ballen en aan de achterkant, bij de billen, te strak en oncomfortabel zou worden. We hebben dat kunnen realiseren met de allernieuwste technieken en de laatst ontwikkelde innovatieve materialen. Deze materialen zijn ook speciaal ontwikkeld voor de sportwereld, met o.a. ingebouwde zilverionen; antibacterieel en tegen geurtjes, vochtregulerend, koel en aangenaam aanvoelend door de Cooltouch en Softfeel.

Getest door topsporters
Vele topvoetballers, hebben de short getest en zijn opgewonden over het resultaat.
Rens van Eijden, speler bij N.E.C.: Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan.

Over Han Tijshen
Nadat Han Tijshen bij TOP Oss tot volwaardig fysiotherapeut was opgeklommen, kreeg Han in 2005 de kans om bij N.E.C. aan de slag te gaan. Hier heeft hij mede gezorgd voor de ontwikkeling van een programma waarin de spelers centraal staan. Op basis van individuele testen en het dagelijks monitoren wordt getracht de blessurerisico’s zo laag mogelijk te houden. Sinds enige jaren doet hij in samenwerking met Rob Langhout en Igor Tak onderzoek naar ‘sportspecifieke mobiliteit’ bij - en ter preventie van - liesblessures.

Han: “In het onderzoek wordt met name gekeken naar de specifieke mobiliteit die voor de voetbalsport noodzakelijk is. Balans in mobiliteit vormt samen met stabiliteit en kracht de belangrijkste voorwaarden die optimaal moeten zijn om optimaal te kunnen presteren.


Victor Pálsson, profvoetballer Eredivisie: "De short zorgt ervoor dat ik net een beetje extra kan geven en in het profvoetbal kan dat natuurlijk het verschil maken."

Han Tijshen, hoofd fysiotherapie bij N.E.C., is direct betrokken geweest bij de ontwikkeling van de compressieshorts. In het Sportmedisch Centrum in Nijmegen zijn de producten van Knap'man uitvoerig getest.

Han Tijhsen Compressie Kleding testen in Seneca
HAN SENECA: Sport Medisch Centrum Nijmegen - testlocatie voor Knap'man compressiekleding

De compressieshirts van Knap'man worden aanbevolen bij:
- rugklachten
- schouderklachten

De compressieshorts van Knap'man worden aanbevolen bij:
- lies- en hamstringblessures
- ter preventie van bovenbeenblessures

 


 Rens van Eijden, profvoetballer, is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze slidingbroek / compressiebroek.

 

 

shapewearformen.be © 2023    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail