Winkelwagentje


Han Tijshen
(
Hoofd Fysiotherapie bij N.E.C. Nijmegen)

Al bijna drie jaar was ik op zoek naar een product zoals de Zoned Compression Shorts van Knap'man. Als fysiotherapeut bij N.E.C. ben ik dagelijks bezig met blessurepreventie. Vooral voor de lies- en hamstringblessures zocht ik jarenlang naar innovatieve producten. Ik ben trots dat ik heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit nieuwe product. Ik denk dat het een fantastische ontwikkeling is voor sporters. Mijn spelers waren direct enthousiast en willen alleen nog maar broeken van Knap'man. Inmiddels spelen sommige jongens zelfs met de shirts.

Ik zocht al lang naar een broek die zowel het spierstelsel als het bekken en de lage rug kon ondersteunen, en in samenwerking met Knap'man is deze ontwikkeld. Eindelijk!


Victor Pálsson
(
Profvoetballer Eredivisie)

De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met diverse schouderblessures. Door de compressieshirts van Knap'man zijn mijn klachten enorm verminderd. Sinds kort voetbal ik ook met de shorts van Knap'man. 

Via deze weg wil ik het team van Knap'man bedanken. Hun producten zorgen ervoor dat ik minder last heb van blessures en dat ik betere prestaties kan leveren. De short zorgt ervoor dat ik net een beetje extra kan geven en in het profvoetbal kan dat natuurlijk het verschil maken. Bedankt!


Sjoerd Huisman
(Marathonschaatser bij de Radson-ploeg en kampioen natuurijs 2009)

Kleine details kunnen het verschil maken bij duursport. Om een maximale prestatie te kunnen leveren is het enorm belangrijk dat mijn spieren zo goed mogelijk kunnen herstellen. Knap’man heeft mij gevraagd om hun nieuwe compressieshorts te testen. Ik heb zowel met de short als zonder de short geschaatst en merkte een duidelijk verschil.

Nu gebruik ik de compressiebroek van 25% en het Knap’man compressieshirt bij wedstrijden en trainingen. Het shirt zorgt ervoor dat mijn bovenlichaam zo compact mogelijk wordt gehouden. Als schaatser wil je dat alle energie naar de bovenbenen gaat. Elke beweging van het bovenlichaam is er één te veel. De combinatie van het shirt en de short zorgt ervoor dat ik minder energie verlies en dat kan een behoorlijk verschil maken in duursport.

Na het sporten en tijdens het reizen gebruik ik de short met 45% compressie, zodat mijn spieren sneller herstellen. Ik vind deze nieuwe ontwikkeling met deze sterke compressie een grote verbetering.
** Wij zijn zeer geschokt door het onverwachts overlijden van Sjoerd Huisman. RIP Sjoerd **
We wensen familie en vrienden heel veel sterkte bij het verlies van deze grote sportman.


Rens van Eijden
(Profvoetballer)

Rens: “Als topsporter ben ik geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Ik heb deze compressieshort getest en het geeft enorm veel steun zonder irritant te knellen en mijn bewegingen te belemmeren. Ik heb hem elke training en elke wedstrijd aan”.

Rens heeft actief bijgedragen in de ontwikkeling van deze compressie-broek. Na uitgebreid testen en bijstellen hebben we een topproduct gemaakt dat in de praktijk uit en te na is getest, en een maximale compressie bij een maximale bewegingsvrijheid geeft. (red.)


Jeremy de Visser 
(Personal Trainer en eigenaar sportbedrijf)

Mijn naam Jeremy de Visser en heb een eigen bedrijf in de sport. Ik heb 13 jaar ervaring in het geven van verschillende sportlessen en personal training. Ik geef training aan een groot en breed publiek waaronder de politie van Amsterdam.

Nadat ik zelf een tijd de Knap'man shirts heb gedragen tijdens de lessen merkte ik door de compressiezones dat het  je bovenlichaam in een actieve houding zet. De rug en buikspieren worden perfect ondersteund. Voor mijn klanten is een correcte houding van het bovenlichaam dan ook van groot belang.  Een groot voordeel van de Knap' man shirts zijn de zilverionen, deze zorgen er voor dat het shirt altijd fris ruikt tijdens en na de fysieke trainingen. 

Het Knap'man shirt gebruiken mijn klanten en ik nu tijdens de volgende lessen: Spinning, Bodypump, Kickandpunch, Bootcamp en personal training.

Nadat ik over de compressieshorts te horen kreeg, wilde ik deze ook graag proberen. Ik doe regelmatig mee aan hardloopwedstrijden en zette direct een betere tijd neer. De shorts zitten erg comfortabel en ik draag ze ook als ik spinninglessen geef. Enkele klanten gebruiken de shorts inmiddels ook al en zij geven aan nauwelijks spierpijn te hebben na de lessen.

Ik ben erg tevreden over de shirts én shorts en raad het al mijn klanten aan!


Arno Kromdijk
(Hardloper)

Als startend hardloper werd ik regelmatig geconfronteerd met pijn in de onderrug.
Omdat ik toch wil sporten ben ik op zoek gegaan naar een shirt dat extra steun kan geven. 

In eerste instantie dacht ik dat de shirts van Shapewear alleen waren voor mensen met een overgewichtprobleem, maar ik loop nu bijna een jaar twee keer per week en ga niet zonder mijn compressie shirt de deur uit. Ik houd het langer vol, en, naast dat het goede ondersteuning geeft kleedt het ook nog eens mooi af! 

Ik denk dat veel (startende) sporters baat zullen hebben bij deze shirts. Je gaat automatisch rechtop lopen en daardoor maak je meer kilometers met dezelfde inspanning.


Vincent Dost
(Amateurvoetballer)

Sinds drie weken ben ik in bezit van één van de broekjes van Knap’man en sindsdien sport ik er altijd mee! Via een vriend kwam ik met deze broekjes in aanraking. Ik heb heel vaak blessures aan mijn hamstrings en ben daarom ook naar een sportspeciaalzaak geweest.  Zij konden mij echter niet goed helpen. Ik kreeg een neopreen broekje mee, maar de broekjes van Knap’man voelen veel beter. Ik heb het idee dat mijn spieren goed warm gehouden worden.

Ik heb gekozen voor een 45% broekje en daar ben ik erg blij mee. Doordat ze zo strak zitten heb ik het gevoel dat ik beter beschermd ben. Tot nu toe heb ik tijdens trainingen en wedstrijden nog geen last gehad van mijn hamstrings en voor mij is dat vrij uniek, zeker na de blessures van vorig seizoen. Ik hoop dat ik door de broekjes van Knap’man de komende seizoenen blessurevrij door kan komen. Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer positief!


Niels van der Burg
(Hockeyer)

Wat een topproduct. Ik speel altijd met de Knap'man short aan. Mijn vrienden en teamgenoten zullen waarschijnlijk wel gek van me worden. Ik beveel deze short aan iedere sporter aan. Of je nou hockeyer, voetballer, tennisser of hardloper bent: de compressieshorts van Knap'man raad ik aan bij iedere sport waar je beweegt. Het voelt zeer prettig tijdens het sporten. Ik voel me veiliger en krachtiger. 

Ik heb altijd lies- en hamstringproblemen gehad en sinds ik met deze short speel heb ik geen blessure meer gehad. 


Ron Tijshen
(Tennisser)

Via mijn broer ben ik in aanraking gekomen met de compressiekleding van Knap'man. Ik tennis al jaren en na een korte sprint schiet het er wel eens in. Ik ben al wat jaartjes ouder en heb daardoor ook wat rugklachten. Mijn broer raadde me aan om de kleding van Knap'man te proberen. Nu draag ik zowel de short als het shirt tijdens het tennissen. Ik kan weer pijnvrij tennissen!

 


Marathon van New York.
3 november 2013

Een liesblessure lijkt roet in het eten te gooien. Afzeggen dan maar? Een laatste bezoek aan de fysiotherapeut is de laatste hoop. De fysiotherapeut beveelt een compressieshort aan: een revolutionaire ontwikkeling in de sportwereld. "Morgen trek je deze aan in het vliegtuig en vervolgens ook tijdens de marathon. Dat zal je klachten aanzienlijk verminderen", aldus de fysiotherapeut. En zo geschiedde. De marathon is uitgelopen, zonder liesklachten.

Dit verhaal kregen wij onlangs te horen. We zijn blij dat onze compressieshorts deze marathonloper hebben kunnen helpen om de marathon van New York uit te lopen.


 

 

shapewearformen.be © 2024    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail