Winkelwagentje
 
KNAPMAN - DE NIEUWE GENERATIE SHAPEWEAR

Knap'man - de volgende generatie shapewear voor mannen !

De laatste jaren veroverde Shapewear for Men de Europese mannenwereld: een strakker uiterlijk, verbeterde houding, minder rugklachten na een lange dag op de benen; wie wil dat nou niet?
TV tests lieten het resultaat zien: tot 10 cm minder buikomvang.
Toch hadden de eerste shapewear shirts voor mannen een paar minpuntjes. Klanten voelden zich een beetje beperkt in hun bewegingsvrijheid door de strakke shirtjes. Reden genoeg om ‘shapewear’ door te ontwikkelen.

Knapman is het resultaat! Ervaringen van klanten, ontwikkelingen uit de sportwereld en moderne technieken resulteerden in een exclusief in Europa geproduceerd topproduct. In plaats van meerdere onafhankelijke compressiezones op buik en borst komt Knapman met ‘Body Encircled Compression’ rondom het hele bovenlichaam voor beter resultaat.

Het gepatenteerde MaxClima textiel zorgt voor buitengewone luchtdoorlatendheid en extra comfort. Door het speciale garen voelt het shirt aan als een tweede huid. Het textiel verschaft de drager een zeer aangenaam, koel gevoel ook na langere tijd. MaxClima bevat bovendien 30% zilverionen die geuren neutraliseren en een antibacteriële werking hebben.

Knapman is niet alleen gemaakt voor een strakker uiterlijk, maar voor optimale ondersteuning tijdens het sporten, op het werk en in de vrije tijd. Onzichtbaar corrigerend ondergoed.
Shapewear klinkt voor veel ‘echte’ mannen wellicht nog een beetje onwennig of zelf gênant. Maar Knapman is ontwikkelt voor stoere mannen! Een Cool design zorgt ervoor dat dit shirt in de sportschool bewondert wordt en onder het pak volledig onzichtbaar is. Door de naadloze verwerking met Europees kwaliteitsmateriaal is Knapman ondergoed onder de kleren helemaal niet zichtbaar.

Stop met vetrolletjes die over de riem hangen en rugklachten na lange dagen. Voel je sexier, fitter en strakker !
Meer informatie op knapman.eu: www.knapman.eu

Shaped by Knapman!

KNAPMAN BODY ENCIRCLED COMPRESSION
knapman shirt design

Unieke compressiezones omspannen het hele bovenlichaam en modelleren romp en borst!
- Buikspieren worden gemodelleerd en de lendenwervelkolom ondersteund. Rugklachten door lang staan of verkeerde houding kunnen duidelijk minder worden.
Knap’man presenteert MaxClima:
- Extra draagcomfort, buitengewone luchtdoorlatendheid, Cool Touch, snel drogen, zacht gevoeld en perfect pasvorm
MaxClima bevat 30% zilverionen:
- Antibacteriële werking en geurneutralisatie

 
knapman shirt design Unieke compressiezones omspannen het hele bovenlichaam en modelleren romp en borst!
- Buikspieren worden gemodelleerd en de lendenwervelkolom ondersteund. Rugklachten door lang staan of verkeerde houding kunnen duidelijk minder worden.
Knap’man presenteert MaxClima:
- Extra draagcomfort, buitengewone luchtdoorlatendheid, Cool Touch, snel drogen, zacht gevoeld en een perfecte pasvorm
MaxClima bevat 30% zilverionen:
- Antibacteriële werking en geurneutralisatie

 
knapman shirt design Volledig naadloos ondergoed!
- Milde compressiezones modelleren je figuur
- Geïntegreerd cup zorgt voor een zeer comfortabele pasvorm
Knapman boxershorts maken jouw nieuwe look compleet in combinatie met een V-Neck Shirt of Tanktop.
Knap’man presenteerd MaxClima:
MaxClima betekent top draagcomfort, buitengewone luchtdoorlatendheid, Cool Touch, snel drogen, zacht gevoel en een perfecte pasvorm
MaxClima bevat 30% zilverionen:
Antibacteriële werking en geurneutralisering

MAXCLIMA FABRIC FOR EXTRA HIGH COMFORT
  Invisible under garments   Pilling resistant  
Het speciaal ontwerp, de kwalitatieve afwerking en moderne naaimethoden zorgen ervoor dat Knap’man producten onder de kleding niet zichtbaar zijn. Extra bescherming tegen pilling..
  MaxClima™ CoolTouch   Sun Protection  
Modern textiel zorgt ook na langere draagtijd voor een aangenaam koel gevoel. Speciale bewerking van de stof blokkeerd gevaarlijke UV-A en UV-B straling en beschermen jouw huid.
  Excceptional Breathability   Silver Fresh  
Het nieuwe MaxClima textiel zorgt voor superieure luchtdoorlatendheid, zowel in het alledagse leven als bij het sporten. 30% permanent (niet uitwasbaar) ingebouwde zilverionen zorgen voor geurneutralisering en antibacteriële werking.
  Shape Retention   Moisture Management  
Het geavanceerde stretch materiaal geeft een optimale veerkracht zonder te knellen. Het speciaal ontwikkelde is gemaakt  om vocht af te voeren en de drager en comfortabel, droog gevoel te geven.
  Soft Feel   Extra Comfort  
Extra zacht materiaal: voelt aan als een ‘tweede huid’.

Extra comfort, zachter dan ooit, voor , voor een buitengewoon draagcomfort.
  Quick Drying   Perfect fit  
De speciale vorm van het garen laat het textiel extra snel drogen. De speciale compressiezones rondom het hele bovenlichaam, een design precies volgens de lijnen van jouw lichaam en de bijzondere eigenschappen van MaxClima maken Knap’man de perfecte shapewear. Shaped by Knap’man!


 

 

shapewearformen.be © 2023    |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer    |   Privacy verklaring    |   0228-593359    |   E-mail